toateBlogurile.ro

vineri, 6 noiembrie 2009

Ce bucurii mi-a adus revista Prevention

Luna aceasta am realizat o editie Prevention aniversara. Am implinit 2 ani pe piata din Romania si cand zic asta sunt tare fericita! Am fost martor activ si implicat la infiintarea acestei reviste pe plan local - o bucurie, o onoare si un motiv mare de bucurie pentru mine!

Ce bucurii mi-a adus luna aceasta de sarbatoare?
In primul rand, am tras o linie si am analizat: sunt 2 ani care inseamna inceputul unei vieti sanatoase, curate si responsabile. Pentru ca e nevoie de responsabilitate ca sa ai grija de cei din jur, sa le dai un sfat atunci cand au probleme, sa-i indrumi catre un specialist atunci cand le e greu si sa-i informezi cu cele mai noi descoperiri in domeniul sanatatii.

In al doilea rand, am avut parte de un eveniment aniversar deosebit. Desi organizam lunar intalniri cu cititoarele noastre, acesta a fost cu adevarat deosebit si plin de emotie. Am celebrat inca o data sanatatea, am aflat lucruri noi de la specialistii nostri si am avut un tort aniversar deosebit. Vedeti poze la profilul nostru de Facebook:
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=60078679801&ref=search&sid=1514484623.1227548389..1

Nu in ultimul rand, o alta bucurie a acestei luni este editia de noiembrie cu cadou: costumul de sauna care ne ajuta sa slabim rapid si sanatos! E o editie tare bogata in informatii, de la cum sa te feresti de complicatiile diabetului, pana la ce pericole ascund bauturile carbogazoase si cum sa mentii culoarea, tunsoarea si sanatatea parului. In plus, am pregatit un program eficient de slabit si un plan alimentar pentru un apetit mic.

Prevention mi-a schimbat viata in acesti doi ani si acest lucru ma motiveaza sa incerc sa-i ajut si pe cei din jur sa faca schimbari zilnice mici in viata lor pentru un rezultat final uimitor: o viata mai echilibrata si mai frumoasa!

Enjoy!

2 comentarii:

  1. cum pot achizitiona revista din luna februarie cu suplimentul pt albirea dintilor?nu am mai gasit`o pe tarabe. multumesc!
    http://meeryjane.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu as dori niste numere mai vechi ale revistei se pot achizitiona de undeva?

    RăspundețiȘtergere