toateBlogurile.ro

miercuri, 28 aprilie 2010

Nu-ti pierde mintile cand vrei sa slabesti!



Este titlul ideal pentru o carte care te poate ajuta sa slabesti sanatos si sa gasesti dieta perfecta, fara efecte secundare: anxietate, depresie, dispozitie proasta etc.Pentru a-ti intari vointa in timp ce faci eforturi sa-ti micsorezi talia, ai nevoie de o portie buna de ras. Aceasta carte neobisnuita despre oameni obisnuiti ofera si intelegere, dar si ponturi care te pot ajuta, pentru ca sunt fructul experientei, si nu al teoriei fade venind din partea celor care nu s-au aflat niciodata pe marginea prapastiei. Iata niste povestiri reale semnate de cei care nu si-au pierdut mintile si nici umorul si au reusit sa isi pastreze sanatatea, pofta de viata, rezistand tentatiei si gustarilor "nevinovate" de dupa miezul noptii. Povestiri reale si sfaturi practice despre cum sa uiti de ispita, de mesele copioase si de gustarile interzise de la miezul noptii. Ia startul la slabit! Intra pe www.amaltea.ro si comanda cartea.

marți, 27 aprilie 2010

Relatii periculoase


Violenta domestica este inca o problema actuala in societate. Anual, mii de femei mor in urma agresiunii si alte sute sunt ranite grav. Solutia cea mai simpla este prevenirea. Cum se poate realiza ea? In principal prin educatie. Iar aceasta, la randul sau, prin intermediul cartilor. Relatii periculoase este o lucrare din care inveti sa te protejezi impotriva violentei si sa depistezi din faza incipienta un comportament cu potential agresiv. Are raspunsul la toate intrebarile, iar povestile descrise si analizate sunt cu siguranta un loc in care sa te regasesti astfel incat sa stii cum sa reactionezi in fata unui om agresiv.
O gasesti pe site-ul editurii Amaltea, www.amaltea.ro. Cele mai bune carti de dezvoltare personala.

Acum, Amaltea are cont si pe Facebook si Twitter. Fii cu ochii pe Amaltea pentru cartile care iti fac pofta de citit!

miercuri, 21 aprilie 2010

Un nou inceput

De astazi, blog de lifestyle sanatos se va concentra asupra dezvoltarii personale. De ce? Pentru ca, la an nou, trebuie si preocupari noi. Astfel, va recomand cu drag site-ul editurii Amaltea, unde puteti gasi cele mai bune carti pe domeniul dezvoltarii personale si nu numai. Intrati pe www.amaltea.ro si castigati incredere de sine, plus sfaturi istete despre cum sa comunicati eficient, cum sa va dezvoltati abilitatile de comunicare, cum sa aveti succes in afaceri si multe alte tipsuri pentru o viata implinita. Desigur, nu renuntati la principiile stilului de viata sanatos :) fiti fericiti si cititi. Cartile sunt un pas important spre cunoastere si avansare profesionala.

www.amaltea.ro
Mai nou, gasiti cele mai bune carti de dezvoltare personala si pe Facebook si Twitter :) Ne intalnim acolo!